Vi hjälper er att förverkliga era drömmar!

Ineke arkitektur & design har lång erfarenhet av att rita privata bostäder där stilarna har varierat från modernt till bohuslänska äldre hus. Vi arbetar med såväl nybyggnad som om- och tillbyggnad samt erbjuder inredningskonsultation.

Att arbeta med privata bostäder innebär ett djupt samarbete med kunden. Lyhördhet och personligt bemötande är en självklar utgångspunkt för oss och vi är noggranna med att ta hänsyn till alla faktorer som kan vara av betydelse för att skapa ett optimalt boende för just er. Placeringen av byggnaden på tomten är viktig med tanke på sol och skugga, utsikt och insyn. Vi lägger också stor vikt vid att huset ska passa in på sin plats och att bevara den kringliggande naturen i den mån det är möjligt. Det är kundens önskemål som styr processen, medan vi kan fungera som rådgivare genom projektets gång. Vi skapar gärna originella hus och tycker att det ska synas att det är ett personligt hem som skapats för just dig/er.

Tips inför första mötet!

Några tips på vägen för att göra samarbetet så enkelt som möjligt.

Ta med befintliga underlag, tomtkartor och ritningar etc.
Ta reda på vilka bestämmelser som gäller för din fastighet.
Ha med er era tankar och önskemål i bildform för att förklara era visioner.

Vårt första möte går ut på att få en bild av era önskemål och behov. Därefter får ni ett kostnadsförslag och ett avtal som gäller för det fortsatta samarbetet.